Panasonic g 14-140 mm ny
Panasonic g 14-140 mm ny
Panasonic g 14-140 mm ny

Panasonic Lumix G 14-140mm f/3.5-5.6

Leveres i neutral emballage.

Varianter:
Kr. 4.150,00
Spar: Kr. 1.773,00
Lagerstatus: På lager

Levering: Ca. 1-2 dage
Antal : stk.

Den nye superzoom H-FS14140 Lumix G Vario 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S. med et område på 14 – 140 mm (35 mm kamera-ækvivalent 28 – 280 mm) er vidvinkel- og telezoom i ét objektiv. Til trods for en elegant, kompakt og let udførelse passer det i næsten enhver fotosituation. Objektivet er særdeles fleksibelt og desuden meget praktisk, når du f.eks. ønsker at komme tæt på i en fotosituation eller vil tage et effektfuldt portrætfoto mod en blød baggrund.
Objektivet indeholder 14 linseelementer i 12 grupper, og det har bl.a. tre asfæriske linser og to ED-linser (Extra-low Dispersion). Det bidrager til, at objektivet har kunnet gøres meget mindre end før til trods for en kraftfuld 10 x optisk zoom, samtidig med at fortegning og kromatisk aberration er minimeret.
Det optiske billedstabiliseringssystem POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) er dobbelt så effektivt som det tidligere MEGA O.I.S. Det gælder især de lavfrekvente rystelser, som f.eks. opstår, når du trykker på udløseren eller ved optagelser om natten med lange lukkertider. Systemet har stor betydning ved aften eller indendørs fotografering, hvor blitzen ikke kan bruges, eller fotografen vil undgå at ødelægge stemningen i billedet. Objektivet bidrager til perfekte billeder i situationer, der tidligere gav uskarpe billeder på grund af rystelser.
Lumix H-FS14140 er udstyret med et elektronisk fokuseringssystem og en stepmotor med en jævn og lydløs gang, som samarbejder med kameraets AF-system, både ved fotografering og filmoptagelser. Objektivet er også kompatibelt med en sensorstyret reaktion på op til 240 bps for at drage fuld fordel af de lynhurtige modeller DMC-GH3 og DMC-G6.
Objektivet er konstrueret med en robust metalfatning og multi-coatede linseelementer med minimal ghosting. Den syvdelte blænde giver en rund og blød bokeh ved fotografering med stor blændeåbning

Ekstra tilbehør:

Filter str. 58 mm.

Vi forhandler følgende mærker:Logoer