Canon eos 750d 18-55 stm

Canon EOS 750D kit 18-55 mm IS STM

APS-C-sensor på 24,2 Megapixel

Varianter:
Kr. 4.149,00
Spar: Kr. 2.146,00
Lagerstatus: På lager

Levering: Ca. 1-2 dage
Antal : stk.

Det er meget nemt at føre dine billeder et skridt videre med den seneste digitale spejlrefleksteknologi og Scene Intelligent Auto.
Indfang nemt fantastiske detaljer i enhver situation
Optag biograflignende film lige så nemt, som når du tager stillbilleder
Du kan nemt tilslutte og dele dine billeder med hele verden med WiFi/ NFC
Du kan nemt tage fantastiske billeder ved hjælp af den nyeste digitale spejlrefleksteknologi med Basic- og Creative-programmer, som giver dig mulighed for at tage så meget eller så lidt kontrol, som du ønsker.
Udforsk kreative optagelsesvinkler, og nyd enkel og intuitiv adgang til betjeningsknapperne ved hjælp af en LCD-touchscreen på 3,0" (7,66 cm), som kan vippes og drejes
EOS 750D har en intelligent søger som giver en forbedret optagelsesoplevelse. Når du kigger gennem søgeren, kan du nemt se fokuspunktet og aktive autofokusområder. Optagelsesoplysninger vises også tydeligt.
Indfang levende, detaljerede billeder i høj opløsning med forbedret dynamikområde, mindre støj og fremragende kontrol over dybdeskarpheden takket være en APS-C-sensor på 24,2 Megapixel.
Det hurtige og præcise autofokussystem med 19 AF-punkter af krydstypen hjælper dig med at holde styr på hurtige bevægelser.
En effektiv DIGIC 6-processor leverer optagelse i fuld opløsning på 5 billeder/sek. – så du aldrig går glip af det afgørende øjeblik.
Tag mindeværdige billeder i svag belysning uden brug af flash takket være et stort ISO-følsomhedsområde på ISO 100-12800 (kan udvides til ISO 25600)
Optag utroligt detaljerede biograflignende film i Full HD takket være digital spejlreflekskontrol over dybdeskarpheden. Optag dine film i MP4-format for hurtigere online deling og lettere overførsel til andre enheder.
Du kan nemt optage biograflignende film i Full HD med Hybrid CMOS AF III, som hjælper dig med at spore bevægelse og opnå jævn fokusering mellem motiver.
Lad kameraet gøre arbejdet for dig, og tag nemt kreative fotos ved hjælp af en række motivprogrammer
Udvid viften af muligheder for filmoptagelse med funktioner som Miniatureeffekt i filmen.

Vi forhandler følgende mærker:Logoer