Olympus tg 4

Olympus Tough TG 4

Den fantastiske ledsager til de mest ekstreme oplevelser.

Varianter:
Kr. 2.499,00
Spar: Kr. 696,00


Levering: Ca. 1-2 dage
Antal : stk.

Uanset om du er interesseret i koralrev, vrag eller livet under vandet, har du med TOUGH TG-4 ved din side et vandtæt digitalkamera, der yder til det højeste niveau selv dybt nede i havet. Med den den superlyse maksimale blænde på 1:2.0 giver højhastighedsoptikken betagende billeder af dine dykker- eller snorklingseventyr med fantastiske farver og lyse havlandskaber.
Se verden fra en bredere vinkel.
Når du er midt i naturen, har du ikke altid muligheden for at opsætte scenen. Men med TG-4-kameraets brede optiske zoom er det heller ikke nødvendigt. Kombineret med autofokus i høj hastighed kan du zoome fra 25 til 100 mm (svarende til et 35 mm kamera) og tage fantastisk tydelige billeder på afstand. Eller vær mere kreativ med naturens spektakulære store udsigter.
Tag og del billeder med det samme.
Nu er det nemmere end nogenside før at dele dine eventyr – fra bjergtoppen eller dalen. Takket være TG-4-kameraets indbyggede Wi-Fi og OI.Share-funktion. Uanset hvor du er, kan du trådløst overføre billeder til din smartphone eller tablet. Eller bruge din mobile enhed som fjernbetjening til at styre TG-4-kameraets indstillinger og tage billeder.
Med næstegenerations GPS får du hurtige, præcise sporingsreultater for alle billeder. Hvis du vil vide, hvor du er, selv når kameraet er slukket, kan du bruge e.Compass-funktionen – der også giver dig oplysninger om tryk og højde. Ved at installere appen OI.Track på din smartphone kan du føje GPS-data til dine billeder, når du deler dem.
7,6 cm/3,0" LCD med 460.000 prikker
Det første valg til nem motivsøgning, gennemsyn og deling: det store LCD-display med høj opløsning. Det gengiver levende farve og høje kontrastniveauer i alle billeder eller videoer – for en forbedret oplevelse.
Intervaloptagelse og tidsforkortelse for film
Intervaloptagelsesfunktion kombineret med tidsforkortelse for film gør det muligt for dig at fange solopgange eller unikke actionøjeblikke som film med en særlig tidsforkortelseseffekt.
Live Composite-funktion
Forvandl motiver med lang eksponeringstid, som f.eks. stjernelandskaber, til et enkelt betagende billede. Live Composite bruger særlig lysstyrkestyring til at sikre den perfekte effekt. Se resultatet, inden du tager billedet for større kreativitet.
1080p Full HD
Full HD i høj opløsning (1920 x 1080) betyder, at du har en mester i filmoptagelse lige i hånden. Få klare bevægelsesbilleder, der er op til 29 minutter lange, i betagende billedkvalitet.
Blændeprioriteret tilstand
A-tilstanden giver øget kreativ rækkevidde ved at give dig direkte kontrol over, hvor stor en blændeåbning, du vil bruge til dine optagelser – det giver mulighed for slående effekter med dyb deskarphed og bokeh og har den 16 millioner pixel

Vi forhandler følgende mærker:Logoer