Olympus-em10mkiisilver-l

Olympus OM-D E-M10 MK II kit 14-42 mm II R

,

Varianter:
Kr. 2.995,00
Spar: Kr. 1.000,00


Levering: Ca. 1-2 dage
Antal : stk.

E-M10 Mark II gør billeddeling let som en leg. Upload dine billeder på et øjeblik til din smartphone med OLYMPUS-billeddeling (OI.Share), og del dem nemt med venner og familie. Med
indbygget Wi-Fi kan du styre mange forskellige indstillinger uden at berøre kameraet - som når du skal tage billeder med et stativ, hvor fjernbetjent udløsning er en nødvendighed, når kameraet er uden for rækkevidde.
5-akset billedstabilisering

Perfekte billeder i svag belysning og undervejs: altid uden rystelser og slør i enhver situation takket være effektiv 5-akset billedstabilisering (IS). Du kan nyde enestående, knivskarpe billeder af høj kvalitet, hvor end du er. OLYMPUS' effektive 5-aksede IS-teknologi er indbygget i kameraet, så systemet bliver mere effektivt og let.
E-M10 Mark II - lille letvægter og ergonomisk kompromisløs, et kamera, som passer til din kritiske stil, og som er en perfekt ledsager, hvor end du går. Med det imponerende metalkabinet af høj kvalitet vejer E-M10 Mark II blot 390 g* - så det vil aldrig tynge dig, når du er undervejs. Det smukke, klassiske design er helt up-to-date med de nyeste teknologier til de fineste billeder.

Vi forhandler følgende mærker:Logoer