Canon-eos-1300d-18-55mm-iii

Canon EOS 1300D kit 18-55mm III

,

Varianter:
Kr. 2.775,00
Spar: Kr. 520,00
Lagerstatus: På lager

Levering: Ca. 1-2 dage
Antal : stk.

Optag ubesværet karakteristiske billeder i spejlreflekskamerakvalitet og Full HD-film med EOS 1300D med 18,0 Megapixel. Del øjeblikkeligt ved hjælp af Wi-Fi og tilslutning til din mobile enhed med NFC.

Optag minderige, atmosfæriske billeder i svagt lys med et stort ISO-følsomhedsområde fra ISO 100 til 6400 (kan udvides til ISO 12800), hvilket reducerer behovet for at bruge flash, så du kan indfange den naturlige stemning for hvert eneste værdifulde øjeblik.

Lav iøjnefaldende portrætter, der fremhæver dit motiv imod en baggrund med blød sløring, takket være den lave dybdeskarphed, som du opnår med et digitalt spejlreflekskamera.

Optag fremragende billeder med de detaljer, farver og kontraster, præcis som du husker dem, takket være DIGIC 4+-processoren.

Overfør, gem og nyd dine fotos og film på Canon Connect Station CS100 for nem deling på et HD-tv eller de sociale medier og online fototjenester som irista.

Afprøv de kreative filtre som Legetøjskamera og Miniature, som tilføjer en ny stemning og et unikt finish til dine fotos.

Optag utroligt detaljerede og biograflignende Full HD-film takket være det digitale spejlreflekskameras dybdeskarphed der sikrer, at motivet står skarpt, mens baggrunden er smukt sløret.

Lad Scene Intelligent Auto gøre arbejdet for dig, og tag fantastiske billeder uden at du skal bekymre dig om indstillingerne. Når du er klar, kan du sætte din kreativitet på prøve med fuld manuel kontrol.

Gå aldrig glip af det afgørende øjeblik med hurtig og præcis autofokus samt optagelse i fuld opløsning med 3 billeder/sek. Ideelt til skarpe sports- og actionbilleder.

Komponér dine billeder uden besvær ved hjælp af den optiske søger og se resultaterne med det samme på den brugervenlige, 7,5 cm (3,0") LCD-skærm med en opløsning på 920.000 punkter.

Brug den indbyggede funktionsvejledning til nemt at navigere rundt i kameraets menusystem, og lær mere om dit kamera, når du bliver mere selvsikker

Vi forhandler følgende mærker:Logoer