Fujifilm_x_t2_mirrorless_digital_camera_1263381

Fujifilm X-T2 HUS

Den nye sensor leverer et minimalt støjbillede

Varianter:
Kr. 11.990,00
Spar: Kr. 2.505,00
Lagerstatus: På lager

Levering: Ca. 1-2 dage
Antal : stk.

Inde under det robuste og vejrforseglede hus lavet af magnesium, finder vi samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III sensor og kraftfulde processor (X-processor Pro) som blev lanceret med FUJIFILM X-Pro2. Grundet anvendelsen af et specielt farvefilter med uregelmæssigt arrangeret pixelmønster behøver X-T2 ikke at anvende et skarphedshæmmende lavpasfilter til at modvirke moire ved fine mønsterdannelser. Derved kan processoren udnytte sensorens fulde potentiale til at levere billeder med en fantastisk detaljegrad, samtidig med at man får FUJIFILMs anerkendte farvegengivelse.
Den nye sensor leverer et minimalt støjbillede og opererer under meget høje følsomhedsværdier. X-T2 kan derfor indstilles på ISO 51.200 hvis lysforholdene er meget krævende.
Processorkraften i X-Processor Pro er blandt andet også en nødvendighed for at kunne levere et af kameraets andre spidskompetencer, hastighed. De fleste af funktionerne i X-T2 er blevet mærkbart hurtigere sammenlignet med forgængeren X-T1. Autofokus er markant hurtigere til både stillestående motiver og motiver i bevægelse.
Den store søger med sin høje opløsning er klar og skarp i kraft af dobbelt så høj opdateringsfrekvens (100 billeder/sek. mod tidligere 54). En halvering af ”blackout” tiden imellem eksponeringerne ved billeder taget i serier er ligeledes imponerende. En nu dobbelt så høj lysstyrke i søgeren er også en anden og vigtig forbedring af den i forvejen imponerende søger.
Professionelle videofunktioner

Som den første i FUJIFILM X-Serien byder X-T2 nu også på video i 4K UHD (3840x2160 pixels, 30p).
For at kunne levere den maximale og bedste videokvalitet benytter kameraet sig af 1,8x oversampling, hvilket betyder at der hentes 1,8 gange flere informationer fra billedsensoren end hvad der reelt er behov for ved produktion af video i 4K kvalitet. Samtidigt kan man gemme signalet med en bitrate på hele 100Mbps, for derved at gøre det muligt at levere videofiler med et minimalt antal af komprimerings-artefakter. Avancerede brugere kan tillige hente videosignalet via kameraets HDMI-udgang samt udnytte farveprofilen F-LOG til at få størst mulige dynamik og tonalitet, et vigtigt punkt ved efterredigering. De der ønsker et mere færdigt resultat direkte ud af kameraet kan benytte kameraets klassiske og værdsatte filmsimuleringer, heriblandt den nye sort/hvid simulering Acros. Andre videofunktioner er ”Fokus Peaking” ved manuel fokusering (hjælper til med at vise om skarpheden er ramt korrekt) og manuel indstilling af lydniveauet under selve filmoptagelsen er nu også muligt.
Designet til action
Alt imens FUJIFILM X-Pro2 er perfekt til dig der beskæftiger sig med street fotografering, reportage, og portræt fotografering, er X-T2 konstrueret som et mere allround kamera, med fokus på mere action betonede motiver. Det ses blandt andet ved ”burst” mode der leverer 8 billeder per/sekund og en lukker tid på 1/8000sek. samt flash synk ved 1/250 sekund.
Autofokussystemet har fået en gennemgribende opgradering og er forsynet med adskilligt flere fokuspunkter end tidligere; 91 punkter, hvoraf de 49 centerbaserede er med fasedetektion for at opnå maksimal hastighed og præcision. Fokuspunkterne dækker størstedelen af søgerbilledet og kan fungere automatisk eller manuelt. Er behovet større præcision kan man øge antallet af fokuspunkter med op til 325 punkter totalt, via en indstilling i menuen. En vigtig nyhed er lanceringen af fem helt nyudviklede fokusprogrammer, alle specielt designede til forskellige typer af motiver i bevægelse, samt en ny custom indstilling, hvor fotografen selv definerer og indstiller hvordan parametrene skal agere hvad angår hastighed og akkuratesse i fokussporingen. Funktioner der gør X-T2 velegnet til sport- og dyrefotografering.
Kompakt og med betjening i bedste kvalitet

Håndteringen af indstillingerne på kameraet er markant forbedret. Et eksempel er 4 vejs tasterne på bagsiden af kameraet, der er blevet forhøjede og med meget mere respons i betjeningen, samt en speciel 9 vejs joystick der gør håndteringen af det aktive fokuspunkt lynhurtigt og præcist. De klassiske hjul til indstilling af lukketid og ISO håndtering er nu lavet højere og udstyret med en push/push låseknap der hurtigt kan aktiveres og de-aktiveres med et enkelt tryk. Den 3” store LCD skærm kan nu vinkles i 3 forskellige retninger, op eller ned ved fotografering i horisontale stillinger eller som noget nyt også ved fotografering hvor kameraet vendes vertikalt. Og så er en finesse og et stort ønske fra fotograferne blevet opfyldt, mulighed for dobbelt SD kort. Begge SD kort indgange understøtter de hurtige SD-kort i klassen USH-II. Kameraet er udstyret med trådløs billedoverførsel via kameraets indbyggede WiFi, som også kan bruges til at betjene X-T2 trådløst fra en smartphone eller tablet via appen FUJIFILM Camera Remote

Vi forhandler følgende mærker:Logoer