107499

Panasonic 12-60mm F2.8-4.0 Leica ASPH Power OIS for Micro Four Thirds

.

Varianter:
Kr. 4.495,00
Spar: Kr. 5.500,00
Lagerstatus: På lager

Levering: Ca. 1-2 dage
Antal : stk.

Levers i neutral emballage.
LEICA DG VARIO-ELMARIT 12-60mm / F2.8-4.0 ASPH. / POWER O.I.S. (tilsvarer 24-120 mm i 35mm formatet; 5x zoom), er et nyt standard zoomobjektiv, og er det første objektiv i den nye LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0-serie. Objektivet dækker typiske situationer, alt fra dynamiske landskaber til portrætter, selv i svagt lys, og giver desuden en smuk defocus-effekt gennem den høje lysstyrke F2.8-4.0.

Udover den gode lysstyrke kompenserer POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) billedstabiliseringen effektivt for uskarpe billeder, som gør det nemt at tage billeder, selv i svagt lys. Objektivet er kompatibelt med Dual I.S. (Image Stabilizer), 5-axis Dual I.S., og 5-axis Dual I.S.-systemet, når det benyttes på et egnet Panasonic LUMIX-systemkamera.

Dette objektiv er også meget velegnet til videooptagelse. Udover den lydløse fokusering, giver micro-step drive-systemet til blændekontrol en jævn eksponering ved zoom og panorering. Det optiske design opnår exceptionel barycentrisk stabilitet for at minimere hop i billedet ved zoom.

Objektivet er konstrueret til at beskytte mod støv og fugt, og er kuldesikret ned til -10?, så det også kan bruges under strenge forhold. På trods af dette er objektivet kompakt og let, og giver god mobilitet for fotografer og videografer

Vi forhandler følgende mærker:Logoer