109548
109548
109548_2

Panasonic Lumix DC-GX9 + 12-32mm OIS

WiFi og Bluetooth

Varianter:
Kr. 5.795,00
Spar: Kr. 1.100,00


Levering: Ca. 1-2 dage
Antal : stk.

Panasonic Lumix GX9 er et kompakt og let målsøger-lignende systemkamera med mange funktioner til både hobbyfotografer og de avancerede brugere.
Billedsensoren på 20,3 megapixel er uden lavpasfilter og tager billeder med exceptionel skarphed og detaljegrad. Og når du vil optage video, tilbyder GX9 en fantastisk 4K-opløsning med 30 billeder per sekund, der giver dig en superrealistisk filmoplevelse.

Vipbar søger og indbygget flash
Der er både en fleksibel, berøringsfølsom skærm på 3" samt en vipbar elektronisk søger med høj opløsning, så du selv kan vælge, hvad der er lettest og mest bekvemt at bruge uanset motiv.
GX9 har indbygget flash, hvilket manglede på forgængeren, GX8. Hvis du har brug for endnu mere lyskraft, er kameraet også udstyret med en tilbehørssko, så du kan montere en kraftfuld, ekstern flash. Det kunne for eksempel være Panasonic FL-360LE, der har et drejeligt hoved, så du kan indstille, hvor flashlyset kan reflekteres fra.

Bygget til at blive brugt ude
Lumix GX9 er et fremragende kamera til fotoaktiviteter ude. Det er kompakt og bygget til hårdfør brug med et vejrforseglet kamerahus af magnesiumlegering. Bedst af alt har GX9 en indbygget 5-akset billedstabilisering, der minimerer kamerarystelser og lader dig benytte lukkertider, der er fire gange længere end normalt muligt, uden at få slørede billeder. Så nu kan du efterlade stativet derhjemme. Kameraet har også opladning via USB-stikket, så du kan tage en power bank med og ikke behøver bekymre dig om at løbe tør for strøm!
Skyd og del!
Panasonics DFD-fokusteknologi (Depth from Defocus) giver hurtig og præcis autofokus med en reaktionstid på kun 0,07 sekunder, og hvis du vil fange actionfyldte øjeblikke, kan GX9 skyde med op til 9 billeder per sekund med AF-S (enkelt fokus) eller 6 billeder per sekund, mens kameraet følger et bevægeligt motiv med kontinuerlig autofokus (AF-C).

Kunne du tænke dig flere seje funktioner? Hvad med Post Focus-funktionen, der lader dig vælge, hvor der skal stilles skarpt efter, at du har taget billederne. Eller hvad med Focus Stacking-funktionen, der giver ekstra dybdeskarphed, hvilket er fantastisk til makrofotografering.
Hvis du vil dele dine mesterværker med vennerne, kan det klares lynhurtigt. Bluetooth gør det muligt for GX9 at være konstant tilsluttet til en smartphone og bruge et minimum af strøm. Når du er færdig med at skyde, skiftes forbindelsen automatisk til Wi-Fi, så data hurtigt kan overføres trådløst til din telefon.

Vigtige funktioner
Billedsensor på 20,3 megapixel uden lavpasfilter
5-akset billedstabilisering med en effektivitet på 4 blændetrin
Vejrforseglet metalhus
Vipbar elektronisk søger med opløsning på 2.760K punkter
Vipbar berøringsfølsom skærm på 3.0 tommer
Videooptagelse med 4K, 30p
Indbygget flash- og tilbehørssko til ekstern flash
Wi-Fi og Bluetooth til trådløs overførsel af billeder
Post Focus og Focus Stacking-funktioner
1/16.000 sekund med elektronisk lukker (1/4000 sekund med mekanisk)
USB-opladning

Specifikationer
Billedsensor: Four Thirds, 17,3 x 13 mm. Ingen lavpasfilter
Opløsning: 20.3 megapixel
Objektiv-fatning: Micro Four Thirds. 2x brændviddeforlængelse i forhold til full-frame-format
Søger: Vipbar elektronisk søger med opløsning på 2,76 millioner punkter. 1,39x forstørrelse (svarende til 0,7x på full frame)
Skærm: Bevægelig LCD-skærm på 3,0" med opløsning på 1,24 millioner punkter
Følsomhed: ISO 200 – 25 600 i 1/3 trin. Udvidet område ned til ISO 100
Hvidbalance: Auto, fem forudindstillinger, manual indstilling
Fokusering: kontrastbaseret autofokus med 49 fokuspunkter og DFD-fokusteknologi. Desuden Ansigtsgenkendelse og manuelt valg af autofokuspunkter
Lysmåling: Multisegment, centervægtet, spotmåling
Eksponering: Program, lukker- og blændeprioritet samt manuel eksponering. Eksponeringskompensation +/- 5 eksponeringstrin i 1/3 trin. Bracketing +/- 3 eksponeringstrin
Lukker: Mekanisk lukker med 1/4000 til 60 sekunder. Elektronisk lukker med 1/16.000 til 1 sekund. Bulb op til 30 min. 1/250 sekunds flashsynkronisering
Serieoptagelse: 9 billeder per sekund (AF-S), 6 billeder per sekund (AF-C). 4K Photo med 30 billeder per sekund.
Video: Op til 4K (3840 x 2160 pixels), 30p/25p med AVCHD eller 24p med MP4. Indbygget stereo mikrofon
Flash: Indbygget flash samt tilbehørssko til ekstern flash.
Lagring: SD/SDHC/SDXC hukommelseskort
Batteri: Lithium-ion-batteri DMW-BLG10
Forbindelser: WiFi og Bluetooth til trådløs overførsel. HDMI. USB-stik.
Andet: Indbygget billedstabilisering på sensor. Vejrbestandigt metalhus. Post Focus og Focus Stacking-funktioner. Multieksponering. Interval Timer-optagelse. USB-opladning.
Dimensioner: 124 x 72 x 47 mm
Vægt: 450 gram inklusiv batteri og SD-kort

Vi forhandler følgende mærker:Logoer